voor­­woord

Nico Van Hauwermeiren

Nico Van hauwermeiren

Director Sales Scania Belgium nv-sa/ Scania Luxembourg SA

Toen ik op 1 januari van start ging als nieuwe Director Sales bij Scania Belgium en Scania Luxembourg sprong ik op een snel rijdende trein. 2018 was voor Scania Belgium en Scania Luxembourg zeer succesvol en mede namens alle collega’s, die daar hard voor hebben meegewerkt, danken we u voor het vertrouwen in onze producten en in onze organisatie. Het is mijn intentie om deze koers ook voor 2019 voort te zetten. Wat ons daarbij flink gaat helpen is ons complete aanbod producten en services. Nu het introductietraject geheel is afgerond is ons gamma sterker dan ooit tevoren.

Dat geldt in hoge mate ook voor de sales en services van het Belgische en Luxemburgse dealernetwerk. Die zijn er, ondanks alle veranderingen en sterke groei van het gamma, in geslaagd om als één team de klanten de best mogelijke oplossingen aan te bieden. Het brede gamma maakt verregaande maatwerk in voertuigen en ondersteunende diensten mogelijk en dat maakt de job er niet eenvoudiger op, maar wel boeiender. Uit diverse gesprekken met klanten werd mij verzekerd dat dit maatwerk zeer gewaardeerd wordt.

Als verkoopdirecteur spreekt de kernwaarde ‘klant eerst’ mij natuurlijk ontzettend aan, maar ik vind de Scania filosofie van ‘continu verbeteren’ minstens zo belangrijk. Dit heeft in het recente verleden geresulteerd in heel wat verbeterprocessen en interessante producten. Goede voorbeelden hiervan zijn de voortdurende technologische stappen die gezet worden ter verbetering van het motorrendement en uiteraard de alternatieve brandstoffen.

Deze stappen hadden wij nooit kunnen zetten zonder de waardevolle input van de gebruikers van onze trucks. Dat geldt zowel voor het continu verbeteren van onze producten als van onze organisatie. Die ontwikkelingen staan nooit stil en uw feedback speelt daarbij een belangrijke rol.

Laat ons daarom weten hoe we ons verder kunnen blijven verbeteren. U kunt daarvoor gebruik maken van het ‘Happy with Scania’ programma via onze werkplaatsen, of uiteraard rechtstreeks via de verkoop- en servicecollega’s. Uw constructieve input is ons hoogste goed en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Ik dank u nogmaals voor het vertrouwen en wens u, met onze ondersteuning, een succesvol 2019.


Nico Van hauwermeiren

Director Sales Scania Belgium nv-sa / Scania Luxembourg SA

Pagina 3

Scania Zone

Pagina 4

Transmet

Pagina 5

Nieuws

Pagina 6

50 jaar V8

Pagina 7

Van Damme

Pagina 8

V8 webshop

Pagina 9

Marcel Boermans

Pagina 10

mecanicien bij Scania

Pagina 11

Transmyl

Pagina 12

duurzamer transport

Pagina 13

Events

Colofon

Scania King of the Road | 30e editie | 2019

Verantwoordelijk uitgever:

Erik Hendrikx, Scania Belgium nv-sa

A. Van Osslaan 1 – bus 28

1120 Neder-Over-Heembeek


www.scania.be

Coördinatie:

Chris Vandecasteele

Alle rechten voorbehouden. De volledige of gedeeltelijke reproductie en de elektronische verwerking zonder de uitdrukkelijke toestemming van Scania Belgium nv-sa zijn verboden. De redactie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor teksten en illustraties die haar ongevraagd worden toegestuurd.