Events

Jouw truck op de Scania stand tijdens Truckshow Bekkevoort?


Dat kan!

Zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2019 staat Scania weer op Truckshow Bekkevoort met de Scania shop. We vieren het 50-jarig bestaan van de Scania V8 en zijn daarvoor op zoek naar jouw V8 om op onze stand te plaatsen.

Stuur een foto van jouw Scania V8 en vertel waarom die niet kan ontbreken naar bnl.marcom@scania.com. Aanmelden kan tot zondag 30 juni, dus tijd genoeg om mooie foto`s te maken.

Wij plaatsen de foto op de Scania Belgium Facebook en degene met de meeste likes krijgt een ticket om op onze stand te staan op de Truckshow Bekkevoort. De winnaar krijgt ook een fantastisch V8 pakket.

Heb je niet gewonnen? We zien je toch graag op de Truckshow Bekkevoort! Tot dan!

LNG OOK VOOR U


Op 23 mei sloten Het Vlaams LNG Platform en Transport & Logistiek Vlaanderen de handen in elkaar voor de promotie van LNG als alternatieve brandstof voor wegtransport. Recreatiedomein Puyenbroeck was hiervoor de ideale locatie om groene brandstof voor te stellen.

Ook Scania was aanwezig op deze introductiedag en de genodigden kregen dan ook de kans om een testrit te maken met de nieuwe Scania 410pk LNG.

We werden verrast door boeiende sprekers om meer te vertellen over de subsidies voor LNG, de voordelen hiervan en hoe transporteurs het rijden op aardgas ervaren.

Scania op Matexpo


Scania toont op Matexpo 2019 – van 11 tot en met 15 september – op stand 445 in hal 4 een mooi en gebalanceerd programma voertuigen voor het constructie- en zwaartransport segment. Trucks die uitstekend mee kunnen in de zware omstandigheden die men daar aantreft. Naast uitstekende terreineigenschappen en een uitgekiende chassis-layout voor de carrosseriebouwers bieden de trucks met name een uitstekend operationeel rendement; niet in de laatste plaats vanwege de zuinige motoren. Bovendien viert Scania dit jaar het 50-jarig jubileum van de legendarische V8 motor. Dat wordt tijdens Matexpo uiteraard niet vergeten.

Wilt u er ook bij zijn? Registreer u dan via onderstaande button en ontvang uw gratis toegangsticket.