Volg je droom, word mecanicien bij Scania

Dit jaar volgden al bijna honderd mannen en vrouwen hun hart en zijn nu mecanicien bij één van de vestigingen van Scania. Werken bij Scania wordt gewaardeerd door de diversiteit van het werk aan een premium product en de werkzekerheid.


Door de steeds geavanceerdere systemen in vrachtwagens biedt het vak als bedrijfsautotechnicus nieuwe invalshoeken. Zo is diagnostisering al een onderdeel wat bij vrijwel alle technici ingeburgerd zit. Daarbij komen er steeds nieuwe uitdagingen bij, zoals elektrificatie. Binnen Scania zijn wij alert op deze ontwikkelingen en worden onze technici uit de werkplaats voortdurend opgeleid om te voldoen en te overtreffen aan het serviceniveau dat onze klanten van Scania verwachten.

Instroom van nieuwe leerling- monteurs is voor Scania belangrijk. Hier maken wij dan ook graag tijd voor, zo zijn er begeleiders aangesteld die onze leerlingmonteurs versneld op praktijkniveau brengen. Dit in combinatie met een persoonlijk opleidingsplan halen wij het beste in iedereen naar boven. Onze monteurs waarderen, zo blijkt uit een intern onderzoek, de sfeer op het werk, de diversiteit van het werk, de doorgroeimogelijkheden en de werkzekerheid.


Dit jaar hebben we al bijna honderd nieuwe monteurs mogen verwelkomen, ben jij de volgende? Stuur een open sollicitatie naar recruitment.benelux@scania.com of bekijk de vacatures op jobs.scania.com