service staat hoog in het vaandel bij corral

Sinds 1995 bouwt Corral NV in de Antwerpse haven een gespecialiseerde logistieke dienstverlening uit rondom de logistiek van plastics. Een hoog serviceniveau is daarbij een leidraad voor dit familiebedrijf. Het eveneens zeer hoge servicepeil van Scania past hierdoor uitstekend in de doelstellingen van het bedrijf. Onlangs besloot het bedrijf te investeren in vijf nieuwe Scania trekkers.

“We zijn een logistiek dienstverlener die service hoog in zijn vaandel heeft.”, benadrukt Patrick Kavelaars, de zaakvoerder van Corral NV. “Corral is gespecialiseerd in de logistiek van plastics. We bieden alle logistieke diensten aan in verband met import/export, douane, opslag, goederenbehandeling en transport van plastics. In de Antwerpse haven hebben we eigen opslagplaatsen en voor het transportgedeelte zetten we een vloot in van 35 combinaties. Alle opleggers zijn onder Corral beheer. Van de 35 trekkende voertuigen hebben we er 11 in eigen beheer en van deze 11 zijn er 9 Scania’s.”

“Bij Scania Wijnegem staan ze altijd klaar om ons te ondersteunen en assisteren. Dat is essentieel in onze dienstverlening, want wij moeten onze beloften aan onze klanten nakomen. We opereren immers in een zeer servicegevoelige markt en moeten kunnen rekenen op een betrouwbare partner voor ons vervoer. Onze keuze voor Scania is gebaseerd op de kwaliteit, de goede service en betrouwbaarheid. De Scania’s worden in combinatie met een bulkoplegger of een containerchassis met speciale bulkcontainer ingezet voor bulktransporten in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.”


“Onze chauffeurs hebben allemaal een training gevolgd bij Scania. Wij beschouwen onze chauffeurs als het visitekaartje van ons eigen bedrijf en dat van de klant. Ik ben er dan ook ontzettend trots op dat zowel onze klanten als ook andere weggebruikers een positieve beoordeling geven aan onze chauffeurs en ons team.”