nieuws

BIJ BRAM VAN TUYL RIJDEN ZE GRAAG SCANIA


Recent nam diepvriesvervoerder Bram van Tuyl uit Gameren opnieuw twee nieuwe Scania S450 4x2 in gebruik. De voertuigen vervangen twee andere Scania’s die na 1,3 miljoen kilometer werden ingeruild. Bij Van Tuyl rijden ze graag Scania. “Het verbruik en de totale TCO is goed, het is vaak de wens van de chauffeur en wij vinden het een premium product waarvan de uitstraling past bij ons bedrijf”, aldus John van Tuyl.

EIGENRIJDER CLIFF JANSSEN: ‘BLIJ DAT IK VOOR SCANIA GEKOZEN HEB’


Als we hem spreken moet hij hem nog krijgen, maar de kersverse eigenrijder Cliff Janssen uit Wijchen is blij dat hij na enige overwegingen toch voor Scania gekozen heeft. “Ik rijd in afwachting van mijn nieuwe Scania 450S 4x2 nu op een Scania Rental met dezelfde motor. En ik ben blij verrast over het verbruik.”

ALEX HELMER TIMMERT MET SCANIA AAN DE WEG


Alex Helmer B.V., gespecialiseerd in sloop-, grond-, riolerings- en verhardingswerken, nam onlangs vijf nieuwe Scania’s in gebruik. Twee jaar geleden verscheen de eerste Scania in het wagenpark van het Bredaase bedrijf en die beviel zo goed dat de Scania-dealer in Roosendaal nogmaals werd uitgenodigd. Het resultaat is dat er sinds deze zomer drie stuks drieassige trekkers, een 8x4*4 en een 10x4*6 kipper in de bekende rood-witte kleuren rondrijden. Directeur Alex Helmer: “Ook deze bevielen zo goed dat we in januari alweer de zevende Scania afgeleverd krijgen.”

DE GROOT BEWERKINGSMACHINES KOOPT SCANIA R520 6X2 BAKWAGEN


De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen nam onlangs een nieuwe Scania R520 6x2 V8 bakwagen met een gestuurde achteras en een HMF 50t/m kraan in gebruik. Het bedrijf zet de auto in voor het vervoer van nieuwe en gebruikte machines van en naar klanten in Nederland en Vlaanderen. Daarnaast is het overduidelijk het visitekaartje van het bedrijf.

BAS KOOIJ TRANSPORT KOOPT VIER R450 SCANIA’S


Bas Kooij Transport heeft recent de sleutels van twee nieuwe Scania R450 trucks in een extra zuinige uitvoering in ontvangst genomen. Het gaat om een 4x2 trekker en een 6x2 bakwagen. Begin volgend jaar volgen dan nog een 6x2 bakwagen en een 8x2 met een haakarmchassis. De order volgt op de aanschaf van 11 Scania’s vorig jaar. De goede ervaringen met deze eerdere Scania’s en de goede relatie met de lokale Scania dealer zijn de aanleiding geweest om in deze fase wederom voor Scania te kiezen.

LEOLUX KIEST VOOR SCANIA VANWEGE KWALITATIEVE UITSTRALING


De Nederlandse meubelfabriek Leolux in Venlo nam deze week een nieuwe vollucht geveerde Scania R410 4x2 in een Fuel Fighter uitvoering met een hoge cabine in gebruik. Het is de eerste Scania van het nieuwe model dat de designfabrikant aanschaft. Hij vervangt een Scania die na 10 jaar probleemloze dienst ingeruild wordt.

VAN DEN BERG KIEST WEL OVERWOGEN VOOR SCANIA


Van den Berg Transport uit Reek nam afgelopen week zijn eerste Scania in gebruik. Het gaat om een rondom luchtgeveerde R450 met een hoog dak en een hydraulische pomp voor het heffen van de kieptrailer. Eigenaar Petro van den Berg koos wel overwogen voor Scania vanwege het verbruik en de uitstraling van het voertuig.

JDB KIEST VOOR SCANIA XT BOUWVOERTUIGEN


Omdat de eerste Scania R450 trekker goed beviel, kocht JdB groep BV uit Hoofddorp recent opnieuw drie nieuwe Scania bouwvoertuigen. JdB groep uit Hoofddorp is een familiebedrijf dat onder meer (bomen)zand, (teel)grond, (dijken)klei en granulaten levert voor bouw-, weg-, waterbouw en dijkprojecten. Daarnaast rijdt het bedrijf met in totaal vijftig trucks ook veel voor het eigen aannemingsbedrijf.