Events

Reinigings Demo Dagen


Op 5 en 6 juni was Scania aanwezig op de ReinigingsDemoDagen, de beurs voor de afval- en reinigingssector. Dit jaar voor het eerst op de nieuwe locatie, het Nationaal Militair museum in Soest

Op de stand maakten onze klanten kennis met een aantal nieuw afgeleverde duurzame voertuigen. Verder was er de mogelijkheid een demorit te maken met een G410 40 tons combinatie welke rijdt op LNG. Alle bezoekers bedankt voor uw aanwezigheid en tot over 2 jaar.

Truckstar


Het laatste weekend van juli zijn wij traditiegetrouw weer terug te vinden op het Truckstar festival. Maak kennis met het nieuwste defensie voertuig, de Gryphus en vier de verjaardag van onze V8 met ons mee.

Uiteraard is ook onze shop weer terug te vinden tussen de prachtige voertuigen. Kom gezellig langs, geniet van de mooie trucks of doe een spelletje mee op het podium. Tot 27 juli!

Zwarte Cross


Scania biedt gegarandeerd opleiding, baan én stage op Zwarte Cross!
Het tekort van goed opgeleid technisch personeel wordt in Nederland steeds groter. Scania Nederland, partner van festival de Zwarte Cross, staat bijvoorbeeld te springen om jongeren met twee rechterhanden en interesse in een baan in de techniek. Scania Nederland is op zoek naar leerling bedrijfs-autotechnici in de leeftijd van 16 tot 20 jaar en biedt een opleiding en gegarandeerd een baan aan. Als klap op de vuurpijl mogen vier gelukkigen de stage van hun leven lopen op de Zwarte Cross.

Nacht van de V8


De prachtige, machtige V8. Dat is waar het om draait op 22 juni. Al 50 jaar vergezelt het V8 geroffel de wereld, tijd voor een feestje!

Op negen locaties in Nederland en twee locaties in België vieren wij de 50ste verjaardag van de V8 motor.

In sommige regio's is er de mogelijkheid om mee te doen aan de Scania Griffin Rally. In de avond is het tijd voor een fantastisch mooi V8 feest!

Zowel brullende V8'en als blinkende 6-cilinders zijn van harte welkom! Alle klanten in de Benelux zijn uitgenodigd om te proosten op de verjaardag van onze krachtpatser!