Vacature


Diverse standplaatsen in Nederland

(1e) Bedrijfs­auto­technicus

Werken bij Scania is werken aan een topproduct. Is autotechniek jouw levensdoel, heb je kennis van zware bedrijfsauto’s en is flexibel werken je op het lijf geschreven? Versterk ons team als allround monteur!

De sleutel tot ons succes:
aan de slag als (1e) Bedrijfsautotechnicus

Onze werkplaatsen scoren goed in klanttevredenheidsonderzoeken. Dat betekent niet dat het werk er voor ons op zit: we verbeteren continu onze productondersteuning. Juist daar ligt jouw uitdaging. Als Bedrijfsautotechnicus werk je dagelijks aan onze trucks en verzorg je zelfstandig onderhoud en reparaties aan opleggers en laadkleppen, eventueel met klantcontact bij inhoudelijke vragen.

Een maximale inzetbaarheid van Scania-voertuigen is jouw doel. Dit doe je met preventief onderhoud en snelle reparaties. Jij zorgt ervoor dat alle Scania’s zo snel mogelijk weer inzetbaar zijn voor onze klanten.

Onze klanten zijn terecht veeleisend: hier spelen we als bedrijf op in door de veiligheid en het welzijn van onze mensen op nummer één te zetten. Zo kunnen we onze kwaliteit nog beter garanderen.

Ben jij de collegiale autotechnicus die altijd een tandje extra bijzet?

Met logica kom je van a naar b, met jouw ambitie overal. Jij bent een echte sleutelaar in hart en nieren, en hebt affiniteit met zware bedrijfsauto’s. Je houdt simpelweg van je vak en doet er alles aan om hoge kwaliteit en snelle service te realiseren voor onze klanten. Jouw inzet is ongeëvenaard, net zoals omgang met je collega’s.


Jouw achtergrond:

  • Een diploma Eerste Bedrijfsautotechnicus met APK 1 of mts-diploma autotechniek*
  • Kennis van en ervaring met zware bedrijfsauto’s
  • De bereidheid om stand-by te staan voor oproep-, zaterdag- en avonddiensten


*Ambitie telt voor ons het meest. Ben je nog studerende? Ook dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

Werken bij Scania:
jouw carrière als Bedrijfsautotechnicus

Veel van onze mensen bouwen hun hele carrière op binnen Scania en gaan elke dag nieuwe uitdagingen aan binnen een bloeiend netwerk van klanten en collega’s. We erkennen jouw kennis, ervaring en ambitie, en dagen je uit om beter te worden. Dit doen we o.a. met coaching en persoonlijke ontwikkelingsplannen. We zijn informeel, vlot en losjes in de omgang, en plaatsen altijd onze mensen op nummer één. Samenwerken vormt immers de basis voor ons succes.

Je komt in een enthousiast en hecht team terecht dat bestaat uit een mix van jong en oud. Met teambuilding uitjes en jaarlijkse personeelsactiviteiten stimuleren we die teamspirit.


Dit bieden wij je:

  • Een goed salaris en vakantietoeslag à 8%
  • Een prima regeling voor overwerk en avond- en stand-bydiensten
  • Een 13e maand, winstdeling en feestdagenuitkering
  • 24 vakantiedagen en adv-toeslag
  • Een tegemoetkoming in studiekosten en gespecialiseerde Scania cursussen

Elke Scania is een droom om aan te sleutelen.
Loopt jouw motor al warm?

Laat ons weten hoe jij invulling geeft aan deze functie: stuur ons jouw cv en motivatie. We kijken uit naar je reactie!