Vacature


Diverse standplaatsen in België

Vrachtwagen-MECANICIEN en / of elektricien

Werken bij Scania is werken aan een topproduct in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin opleidings- en doorgroeimogelijkheden ruimschoots aanwezig zijn.

Als technologisch hoogstaand product is iedere Scania een droom om aan te sleutelen en te onderhouden. Onze klanten zijn terecht veeleisend; zowel voor het product als de serviceorganisatie. Als organisatie zijn we hierop volledig ingespeeld. In onze werkplaatsen zijn veiligheid en het welzijn van onze medewerkers focus nummer één. Juist dan kan alle kwaliteit gericht worden op onze klanten. Voel jij je thuis in zo’n werkomgeving? Dan heeft Scania jou nodig!

Wij zoeken jou als je een mecanicien of elektricien bent die houdt van zijn vak en interesse heeft in zware bedrijfsauto’s en getrokken materiaal. Zowel onderhoud, het stellen van diagnoses en het herstellen van elektrische systemen behoren tot de functie-inhoud. Een ruim en zeer gevarieerd takenpakket met kansen om jezelf verder te ontwikkelen tot een ware specialist!

Met logica kom je van a naar b, met jouw ambitie overal. Jij bent een echte sleutelaar in hart en nieren, en hebt affiniteit met zware bedrijfsauto’s. Je houdt simpelweg van je vak en doet er alles aan om hoge kwaliteit en snelle service te realiseren voor onze klanten. Jouw inzet is ongeëvenaard, net zoals omgang met je collega’s.


Scania vraagt:

  • Een afgeronde opleiding tot auto-elektricien of gelijk door ervaring
  • Kennis van en ervaring met zware bedrijfsauto’s
  • De bereidheid om in zaterdag- en standby-dienst te werken,
  • Inzet, enthousiasme en servicebereidheid,
  • Een collegiale teamspeler

Veel van onze mensen bouwen hun hele carrière op binnen Scania en gaan elke dag nieuwe uitdagingen aan binnen een bloeiend netwerk van klanten en collega’s. We erkennen jouw kennis, ervaring en ambitie, en dagen je uit om beter te worden. Dit doen we o.a. met coaching en persoonlijke ontwikkelingsplannen. We zijn informeel, vlot en losjes in de omgang, en plaatsen altijd onze mensen op nummer één. Samenwerken vormt immers de basis voor ons succes.

Je komt in een enthousiast en hecht team terecht dat bestaat uit een mix van jong en oud.


Scania biedt:

  • Een vaste voltijdse arbeidsovereenkomst
  • Een goed salaris en een prima regeling voor zaterdag- en standby-dienst,
  • Een groeps- en hospitalisatieverzekering
  • Mogelijkheid voor verdere technische en persoonlijke ontwikkeling

Elke Scania is een droom om aan te sleutelen.
Loopt jouw motor al warm?

Laat ons weten hoe jij invulling geeft aan deze functie: stuur ons jouw cv en motivatie. We kijken uit naar je reactie!