We zijn vereerd u uit te nodigen op de eerste Scania Ambassador Night.

Deze avond staat in het teken van duurzaamheid en hoe wij hier in de toekomst mee omgaan. Samen staan we aan de vooravond van veranderingen binnen de transportwereld, die voor ieder onder ons ingrijpend zullen zijn. Wij nemen u graag mee in de wereld van Scania om te laten zien dat we klaar zijn voor de toekomst.

Scania neemt tijdens deze transitie een leidende rol aan, als leader in sustainable transport. Dit gaan wij niet alleen doen, ook u speelt hierin een grote rol. Driving the shift, together.

Nico Van hauwermeiren

Sales Director Scania BeluxU heeft dagelijks te maken met transport, als core business of als bijkomende activiteit. Dat dit gaat veranderen heeft veel impact op de dagelijkse gang van zaken in de hele sector. Dat het anders moet, is duidelijk. Met het klimaatakkoord is bevestigd dat iedereen een steentje heeft bij te dragen in de verandering naar een emissie-loze toekomst. De verbrandingsmotor zal zijn dominante positie in de markt uiteindelijk gaan verliezen, ten gunste van nieuwe technologie. Scania heeft als doel voorop te lopen in deze transitie, the shift.


Met vooruitstrevende conceptmodellen als de Scania NXT en de Scania AXL is al een klein voorproefje gegeven van wat er komen gaat. De Scania NXT kenmerkt zich door zijn multifunctionele inzetbaarheid, aangedreven door elektriciteit. De Scania AXL is een state of the art autonoom voertuig dat bestuurd kan worden op afstand; rekening houdend met de duurzame inzetbaarheid van de bestuurder. Al deze innovaties hebben tot doel dat uw business mee kan gaan met de tijd met de focus op continuïteit.

“Alleen samen kunnen wij in deze snel veranderende wereld voorop blijven lopen.”

De Scania Ambassador Night op 5 maart is een eerste editie. Samen met u werpen we een blik op de toekomst onder het genot van een heerlijk diner. De avond wordt gevuld met verschillende inzichten door gastsprekers, die zij allen graag vanuit hun positie met u delen. In dit magazine geven wij alvast een indruk van hoe de avond eruit gaat zien. U kunt bijvoorbeeld al meer te weten komen over de gastsprekers, de Scania Future Room ontdekken en lezen hoe een partner als Shell in deze transitie staat.


Maar misschien het belangrijkste van al; in deze transitie nemen wij onze langdurige relaties met de klant mee. Het vertrouwen dat u in ons heeft om samen uw doelen te behalen, van vandaag en morgen. Alleen samen kunnen wij in deze snel veranderende wereld voorop blijven lopen. Driving the shift is niet alleen maar een oplossing zoeken voor het emissie-probleem, maar een hele nieuwe manier van denken.


Ik zie u graag terug op 5 maart in de Wild Gallery te Brussel.


Nico Van hauwermeiren

Sales Director Scania Belux