Teamwork, talent, kennis en professionaliteit: dat is wat er nodig is om een Top Team-winnaar te worden - de ultieme eer voor elk serviceteam bij Scania. En de concurrentie is groter dan ooit.

01

Theoretische ronde

Meer dan 1.500 teams nemen deel aan deze ronde. Deze ronde bestaat uit 2 theoretische proeven die in team opgelost moeten worden. De 8 teams met de beste score voor deze theoretische ronde gaan door naar de nationale finale.

02

Nationale finale

In meer dan zeventig landen ontmoeten de beste teams van elk land elkaar om het beste van zichzelf te laten zien in de nationale finale.  Het winnende team van elk land mag zijn land gaan vertegenwoordigen tijdens de regionale finale.  

03

Regionale finale

De winnende teams van elk deelnemend land ontmoeten elkaar tijdens de regionale finales.  Deze zijn verspreid over de verschillende continenten. Wereldwijd zijn er 6 regionale finales waar 12 teams de kans krijgen om zich te kwalificeren voor de volgende ronde. 

Tijdens de vorige editie trokken Team Torhout (Belux) en team Someren (NL) naar Trento (Italië) om te laten zien wat zij in hun mars hadden. Scania Torhout viel net naast de prijzen en Scania Someren bemachtigde een plekje in de wereldfinale.

04

Wereldfinale

Twaalf teams gaan in Zweden de strijd met elkaar aan in de Wereld Finale. Tijdens de laatste editie waren dat: Australië, Brazilië, Italië, Nieuw Zeeland, Zwitserland, de Verenigde Arabische Emiraten, Argentinië, China, Finland, Polen en Taiwan en Nederland.

Nieuw Zeeland mocht voor de tweede keer op rij de titel beste Scania Top Team in ontvangst nemen.