Voorwoord

We zijn heel trots dat we in Scania Someren zijn, want Someren is op de zevende plaats gekomen van de wereldfinale van de Scania Top Team competitie in Zweden.

In de loop der jaren is de Scania Top Team competitie echt uitgegroeid tot een wereldevenement waar alle landen aan deelnemen. Je ziet dat de competitie echt steeds professioneler wordt en dat er een hele grote focus is op onze service-organisatie en onze werkplaatsen en onze medewerkers.

De competitie zelf daagt service teams uit om beter te worden en zich beter bewust te maken van alles wat reilt en zeilt in de werkplaats. Een echt Top Team onderscheidt zich door een goede kennis van de processen en het systeem. Maar ervaring leert ons dat goed teamwork misschien nog wel belangrijker is in deze competitie.

Deze competitie is uiterst belangrijk want hierdoor stijgt de kwaliteit en zijn de voertuigen van onze klanten weer sneller inzetbaar.

Men zegt vaak dat het eerste voertuig verkocht wordt door de verkoop, en het tweede voertuig door de service-organisatie. En niets is minder waar.

Binnen ons bedrijf is competenties ontwikkelen en groeien zeer belangrijk en Scania Top Team helpt ons daar ongelofelijk bij. En eigenlijk is er maar één bedoeling en dat is dat onze klanten er beter van worden.

Twijfel je nog? Niet doen! Zoek nu al een team bij elkaar en wacht tot je je kunt inschrijven voor deze prachtige competitie.

Digna Wonink

Director Human Resources

Koen Appels

Director Services Benelux