nieuws

Scania, een keuze voor kwaliteit en vertrouwen


Transport Van Aperen belichaamt al vier generaties lang het goederenvervoer, en de laatste 20 jaar kiest het consequent voor de vrachtwagens van Scania. Dat is ook nu opnieuw het geval met de bestelling van 8 nieuwe Scania 450S trekkers die het wagenpark van het bedrijf uit Wuustwezel bijna volledig vernieuwen.

Vijf nieuwe Scania R410 trekkers voor Lavaert Transport & Logistics


Lavaert Transport & Logistics uit het West-Vlaamse Ooigem neemt vijf nieuwe Scania trekkers in gebruik. De R 410 A 4X2 NA zullen vooral ingezet worden voor de bulktransportactiviteiten van het bedrijf, waarbij hun beperkte eigengewicht helpt om de lading te maximaliseren.

Transports Frédéric Gueuthal kiest uit liefde voor het rijden voor een Scania 770S V8


Met een vijftiental wegcombinaties in het wagenpark van het bedrijf waaraan hij zijn naam gaf, heeft Frédéric Gueuthal (Gallaix, Leuze-en-Hainaut) zijn evenwicht gevonden. Met die omvang kan hij zijn bedrijf beheren en ook zelf de weg op gaan, en dat aan het stuur van de eerste 770S V8 in Wallonië!

Scania 770S voor Orgacom-zaakvoerder Geert Op de Beeck


Orgacom kocht negen nieuwe Scania vrachtwagens: drie R500 containerwagens, vijf 500S trekkers en één V8 770S voor zaakvoerder Geert Op de Beeck. “Het is de eerste keer dat ik zelf een nieuwe wagen heb,” zegt de tevreden eigenaar. “Mijn vorige rit deed ik nog met de Scania 164-480 uit 2002.”