nieuws

Een exclusieve samenwerking tussen Move Intermodal en Scania


Op een objectieve manier bepaalde Move Intermodal welk bedrijf het best bij haar zou passen. Hiervoor werden tal van criteria afgetoetst. Dit resulteerde in een exclusief partnership met Scania voor de komende drie jaar. Goed voor een investering van ongeveer 150 trekkers in de verschillende Europese vestigingen. CEO Luc Driessen licht toe.

Itterbeek herbevestigt vertrouwen met 30 extra Scania’s XT


Transportbedrijf Itterbeek plaatste in 2019 een bestelling van niet minder dan 60 stuks van de nieuwe Scania XT. Twee jaar later is er veel veranderd in de wereld, behalve het enthousiasme van het transportbedrijf uit Ternat over de voertuigen van Scania. Het bestelde immers opnieuw 30 exemplaren van de Scania XT, waarvan de eerste nu geleverd worden.

Scania introduceert nieuw 13L-platform in november


Om hun klanten een betere basis voor besluitvorming te geven, maakt Scania nu bekend dat een introductie van een substantieel nieuw assortiment Euro 6-vrachtwagens gepland staat voor november 2021. “Gezien de recordvraag, het tekort aan halfgeleiders en de aankomende introductie van een nieuw productassortiment, hebben we besloten om onze kaarten op tafel te leggen,” aldus Alexander Vlaskamp, Executive Vice President en Head of Sales and Marketing bij Scania.

Scania R370 is het nieuwe visitekaartje van Vleeshandel Vens


Een testrit aangeboden door een collega bracht Luc Vens, zaakvoerder van Vleeshandel Vens, ertoe om voor de Scania R370 te kiezen. “Het is een samenspel tussen rijgevoel, prijs/kwaliteit en comfort,” benadrukt hij. “We hebben slechts één vrachtwagen in onze vloot, maar die moet wel ons visitekaartje zijn. En ja, ik beken: zowel ikzelf als mijn zonen zijn vrachtwagenliefhebbers.”

Scania en de Luxaviation Group slaan handen in elkaar


Afgelopen week mocht Luxaviation op Brussels Airport een wel heel exclusieve Scania P320 vliegtuigbetanker in ontvangst nemen. Deze zal voor de vip-klanten van Luxaviation Belgium ingezet worden voor een rimpelloze en snelle betanking van privéjets en regeringstoestellen.

Comat koopt zijn eerste Scania


Als specialist in de verhuur, verkoop en herstellingen van materiaal voor de bouw en grondwerken, heeft het Luxemburgse Comat zonet zijn eerste Scania gekocht. “Scania bood ons het meest complete full service aanbod,” benadrukt bedrijfsleider Claude Conter. Maar de intrinsieke kwaliteiten van het voertuig zelf waren ook bepalend.