nieuws

Scania als teken van vernieuwing bij Withofs Bulk Logistics


Withofs Bulk Logistics is bezig met een stevige vernieuwingsoperatie van zijn activiteiten, met een nog sterkere focus op klantentevredenheid en duurzaamheid. Om die vernieuwing kracht bij te zetten, kiest het ongeveer 50 jaar na de laatste Scania in zijn park opnieuw voor voertuigen van het merk, met een bestelling van niet minder dan tien R450 trekkers.

Groupe Dufour: 100 nieuwe Scania’s de komende 3 jaar!


Het in Doornik gevestigde Groupe Dufour besliste om het aankoopbeleid voor de voertuigen voor al zijn transporten te herzien. Een nieuw gevormd investeringscomité hakte de knoop door: gedurende de volgende drie jaar komen alle nieuwe trekkers en vrachtwagens in de vloot van bij Scania. Goed voor een totaal van een honderdtal voertuigen.

40 NIEUWE SCANIA’S VOOR VAN MOER LOGISTICS


Als één van de grootste logistieke bedrijven in ons land, beschikt Van Moer Logistics over zo’n 500 vrachtwagens, waarvan ongeveer een vijfde met een Scania logo op de grille. Met een bestelling van niet minder dan 40 nieuwe voertuigen van het Scandinavische merk, gaat dat aandeel nog in stijgende lijn, een verderzetting van de evolutie van de laatste jaren.

Scania 770S in primeur voor Karl S’Jegers


De V8 motoren van Scania zijn het neusje van de zalm in de vrachtwagenwereld. De koning onder deze unieke krachtbronnen is de nieuwe, 770 pk sterke uitvoering van het geliefde V8 blok. Die wordt, in de gedaante van een Scania 770S 4x2 V8, voor het eerst geleverd op Belgisch grondgebied aan S’Jegers Transport, waar hij dienst zal doen als… persoonlijke trekker van zaakvoerder Karl S’Jegers!

“Onze keuze voor Scania is er één voor een unieke service”


In het kader van een binnengehaalde openbare aanbesteding, breidde REMONDIS België zijn vloot uit met zes trucks, stuk voor stuk geleverd door Scania. Twee hiervan rijden op CNG (gecomprimeerd aardgas), wat zeker een rol speelde in de keuze voor Scania. Maar er is meer: “Geen enkel ander merk gaat zover op het vlak van service”, klinkt het bij de specialist in het ophalen van huishoudelijk afval.

Knulog bevestigt zijn keuze voor Scania LNG


Nadat het bedrijf anderhalf jaar geleden een R410 LNG toevoegde aan zijn vloot die voor 100% uit Scania bestaat, versterkt de specialist in cryogeen vervoer Knulog zijn keuze voor aardgas met drie gelijkaardige nieuwe voertuigen.

Scania luidt nieuw vrachtwagentijdperk in bij Warsco


Het in het Limburgse Genk gevestigde bedrijf Warsco verkoopt en verhuurt al sinds begin de jaren ’70 tijdelijke huisvesting. Dat gebeurt in de vorm van werf- en sanitaire units tot units voor mobiele woningen, kantoren en klaslokalen, die het sinds het einde van de jaren ’70 ook zelf bouwt. Maar in de halve eeuw sinds de oprichting, gebeurde het transport daarvan nog nooit met een vrachtwagen van Scania. Daar komt vanaf nu verandering in. En met reden!

Scania zorgt voor verrassing van formaat bij SL Logistics


Service en kwaliteit zijn belangrijke waarden voor SL-Logistics, waarden die het bedrijf ook bij Scania terugvindt. De nieuwste toevoegingen aan het wagenpark zijn een 580 S en een 650 S. Die laatste, volledig uitgerust, kwam er als beloning voor een voorbeeldige chauffeur die al tien jaar voor het bedrijf rijdt.