nieuws

Transports Baseil kiest voor het topgamma van Scania


Met de aankoop van een 500 S en een 450 S gaat Transports Baseil voor zijn eerste Scania trekkers meteen voor het neusje van de zalm. Het familiebedrijf uit Wépion zal deze voertuigen inzetten voor nationale en internationale opdrachten.

“Scania als enige mogelijke keuze” voor zware kraantoepassing bij JKW


Bouwactiviteiten zitten het laatste decennium in de lift in ons land, dat merkt ook JKW, dat kraandiensten levert voor de woning- en industriebouw. Wat 15 jaar geleden begon als een nevenactiviteit, is vandaag uitgegroeid tot een florerende business. Een nieuwe Scania 540S B8x4 met een zware kraan op het chassis moet de groei naar nieuwe hoogten tillen.

Kraanopbouw op Scania chassis drukt de kosten voor Sarens


Het van oorsprong Belgische Sarens, in ons land vooral bekend voor zijn kraanverhuuractiviteiten en projectwerk, gaat in zee met Scania voor zijn nieuwste project: vijf P410 vrachtwagens die omgebouwd zullen worden tot kraanwagens. Daarmee kiest het bedrijf voor een degelijke service en standaardisering in een wereld die lang synoniem stond voor ambachtelijk maatwerk.

“Klanttevredenheid als absolute prioriteit”


De Ceuster uit Lommel bestaat inmiddels 35 jaar en is gespecialiseerd in het transport, verhuur en verkoop van bouwkranen. Cruciaal hiervoor is hun vloot van 14 voertuigen, allen kraanwagens, goed voor het hele land te bedelen. Hiervan zijn er 5 Scania's.

“KEUZE VOOR SCANIA STOND NOOIT TER DISCUSSIE”


Tal van elementen zorgden ervoor dat zaakvoerder van Quinntra Philippe Loncin bij de oprichting van zijn bedrijf resoluut voor Scania koos. “Eigen ervaringen ook, de producten als dusdanig, maar evenzeer de voorkeuren van de chauffeurs speelden een rol,” legt hij uit. Een gesprek met iemand die er prat op gaat door de transportmicrobe te zijn gebeten.

LIEGE AIRPORT bevestigt zijn vertrouwen in Scania


Met de komst van twee nieuwe Scania P320 6x4 NB in zijn vloot van vliegtuigtankwagens, bevestigt LIEGE AIRPORT zijn vertrouwen in het merk dat al sinds bijna een kwarteeuw de exclusieve leverancier is van deze zo bijzondere voertuigen.

De Decker – Van Riet kiest Scania LNG-trekkers voor ADR-transport


Toekomstgericht denken, dat is waarom familiebedrijf De Decker – Van Riet, enerzijds gespecialiseerd in personenvervoer en anderzijds in tanktransport voor de grote spelers in de chemische sector, na meer dan 90 jaar nog steeds één van de gerenommeerde namen is in het Belgische transportlandschap. Het is ook de reden waarom het bedrijf vandaag kiest voor de LNG-trekkers van Scania.

Scania XT glashelder de beste keuze voor AGC Mirodan


Het binnenbrengen van natuurlijk licht in gebouwen staat, samen met een performante isolatie, steeds hoger op de prioriteitenlijst bij nieuwbouw en renovaties. Glaspartijen spelen dan ook vaak een structurele rol. AGC Mirodan Bouwglas uit Kortrijk zorgt op dat vlak al meer dan 25 jaar voor een perfecte service met de verdeling en plaatsing van glas voor architecturale en interieurtoepassingen. Het bedrijf kiest nu voor Scania om zijn activiteiten te ondersteunen.